Ismét ötven százalékos mutató

Lányaink közel voltak a hibátlan játéknaphoz a vasi megyeszékhelyen.

Az U13-s korosztály I. osztályában szereplő csapatunk Szombathelyen folytatta a felsőházi rájátszás küzdelmeit: a mieink a második játéknapon is két pontot gyűjtöttek a lehetséges négyből.

A vasi megyeszékhelyen a mislenyi színeket Bánfai Virág, Buzády Hanga, Dainese Jennifer, Danis Nikolett, Fodor Rebeka, Grosics Gréta, Hausznek Hanna, Jarjabka Johanna, Kecskés Noémi, Köpösdi Zsófia, Szakos Dominika, Takács Ivett, Váradi Zsófia, Vártok Tamara, Wéber Veronika, valamint Wichmann Vivien kapott képviselte.

Gyermekbajnokság 2016/2017 – 2. játéknap
U13 I. osztály, Felsőház

EURONOVEX USE – Kozármisleny SE
22 – 19 (09 – 10) | Góldobóink: Vártok T. 5 (3), Váradi 4, Buzády 2 (1), Grosics 2 (2), Szakos 2, Bánfai 1, Fodor 1, Köpösdi 1, Wéber 1

XVI.kerületi KMSE – Kozármisleny SE
18 – 26 (11 – 13) | Góldobóink: Vártok T. 10 (1), Bánfai 4, Danis 3, Kecskés 3, Grosics 2 (2), Wéber 2, Köpösdi 1, Takács I. 1

*****
EDZŐSZEMMEL

Gyulay László: ” – Az első mérkőzésen hiába vezettünk harminc percen át több góllal is, mind elől, mind pedig hátul sokat hibáztunk. Nem volt folyamatos a játékunk és a kapusteljesítményünk is elmaradt a várttól. Úgy gondolom, hogy megvertük saját magunkat. Ettől függetlenül voltak olyan területek, melyek tekintetében előreléptünk, ilyen például a beálló játék.

A második találkozó első félidejében komoly előnyre tehettünk volna szert, de ismét sok ziccert hibáztunk. A második játékrészben növeltük a tempót, kiváló volt a kapusteljesítmény, így megérdemelten győztünk. Nagyon pozitív volt, hogy mindenki tudott valami pluszt hozzátenni a meccshez.

A tápiószelei játéknaphoz viszonyítva remek körülmények vártak bennünket, szép pálya, tágas öltözők, rend és tisztaság. Ugyanakkor annak jobban örültünk volna, ha nem a miénk a második mérkőzés, mert a több, mint négy órás utazás és a hajnali 04:00-s ébresztő sok a gyerekeknek.”

Folytatás 2017. március 26-án Debrecenben. Az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban a Malév SC (16:00) és a házigazda Debreceni SC-SI (18:00) lesz az ellenfél.

This Post Has Been Viewed 84 Times

Vélemény, hozzászólás?