Négy ponttal tértek haza

Lányaink mindkét mérkőzésen egyaránt tizenkilenc gólt lőve nyertek.

Két hét után Budapesten folytatódtak a küzdelmek az U13-s korosztály I. osztályának felsőházi rájátszásában: csapatunkra a Lőrinci Sportcsarnokban két közvetlen rivális várt.

A negyedik játéknapon Ancil Fanni, Bánfai Virág, Buzády Hanga, Dainese Jennifer, Fodor Rebeka, Grosics Gréta, Hausznek Hanna, Kornfeld Fanni, Köpösdi Zsófia, Szakos Dominika, Takács Ivett, Váradi Zsófia, Vártok Tamara, Wéber Veronika, valamint Wichmann Vivien kapott lehetőséget a mislenyi kék–fehér szerelésben.

Gyermekbajnokság 2016/2017 – 4. játéknap
U13 I. osztály, Felsőház

Kozármisleny SE – EURONOVEX USE
19 – 14 (12 – 07) | Góldobóink: Vártok T. 8 (3), Wéber 4, Grosics 2, Szakos 2, Bánfai V. 1, Buzády 1, Dainese 1

Kozármisleny SE – XVI.kerületi KMSE
19 – 18 (11 – 10) | Góldobóink: Vártok T. 8 (1), Bánfai V. 4, Köpösdi 2, Szakos 2, Dainese 1, Grosics 1, Váradi 1

*****
EDZŐSZEMMEL

Gyulay László: ” – Az első mérkőzésen végig kiegyensúlyozottan, keményen védekeztünk és remek volt a kapusteljesítményünk. A kapott gólok számával elégedett vagyok, de rengeteg kihagyott ziccerünk volt, amire az ellenfél nem kényszerített rá minket. Két nap alatt a XVI.kerületi KMSE elleni találkozó volt a harmadik meccsünk. Fizikálisan jól bírtuk, de fejben elfáradtunk, ám ezt a szenzációs küzdeni tudásunkkal sikerült kompenzálni. Szívből gratulálok mindenkinek, gyönyörű volt lányok! Négy mérkőzés van még hátra, jelenleg ötödikek vagyunk és négy pont választ el bennünket a dobogótól. Mindent elkövetünk majd és fanatikusan fogunk küzdeni az éremért!”

A mieink 2017. április 23-án hazai környezetben adhatnak számot tudásukról: a kozármislenyi Városi Sportcsarnokban előbb a Ferencvárosi TC (10:00), majd pedig a Szeged KKSE (18:00) lesz az ellenfél.

This Post Has Been Viewed 164 Times

Vélemény, hozzászólás?