Sima győzelem, szoros vereség

Gyulay László szerint minden területen sikerült előrelépni és fejlődni.

Hosszú túrán vett részt az U13-s korosztály I. osztályában szereplő csapatunk, amely a felsőházi rájátszás harmadik játéknapján Debrecenben vendégszerepelt, s a cívisvárosban is négyből két pontot zsebelt be.

Az Oláh Gábor úti Sportcsarnokban Ancil Fanni, Bálványos Fanni, Bánfai Virág, Buzády Hanga, Danis Nikolett, Fodor Rebeka, Grosics Gréta, Hausznek Hanna, Kornfeld Fanni, Köpösdi Zsófia, Szakos Dominika, Takács Ivett, Váradi Zsófia, Vártok Tamara, Wéber Veronika, valamint Wichmann Vivien kapott alkotta együttesünket.

Gyermekbajnokság 2016/2017 – 3. játéknap
U13 I. osztály, Felsőház

Kozármisleny SE – Malév SC
26 – 18 (13 – 11) | Góldobóink: Vártok T. 9 (2), Szakos 3, Váradi 3, Bánfai V. 2, Grosics 2, Köpösdi 2, Wéber 2, Bálványos 1, Buzády 1, Fodor 1

Debreceni SC-SI – Kozármisleny SE
20 – 18 (08 – 08) | Góldobóink: Bánfai V. 5 (2), Köpösdi 3, Szakos 3, Vártok T. 3 (1), Váradi 2, Ancil 1, Grosics 1

*****
EDZŐSZEMMEL

Gyulay László: ” – A Malév SC elleni mérkőzést már az első félidőben eldönthettük volna, de sok ziccert hibáztunk, olyanokat is, melyeket az ellenfél nem kényszerített ki. Védekezésben sokat léptünk előre és a páros kapcsolatok is jól működtek. Ennek nagyon örülök, mert sokat dolgoztunk ezen a területen.

A második találkozón a hazai pálya minden előnyét élvezte a Debreceni SC-SI, ugyanakkor hiba lenne részemről csak e mögé bújni, hiszen három hétméterest, és három–négy tiszta ziccert is elrontottunk. Ettől függetlenül úgy gondolom, komoly előrelépést tettünk védekezésben és támadójátékban a páros kapcsolatok területén. Mentálisan is sokat fejlődtünk, de van egy plusz, amit el kell érnünk, nevezetesen, hogy az ilyesfajta játékvezetői nyomást elviseljük. Céljaink nem változtak: minden meccset meg akarunk nyerni!”

A negyedik játéknapra 2017. április 9-én Budapesten, a XVIII. kerületben kerül sor. A Lőrinci Sportcsarnokban az EURONOVEX USE (13:00) és a XVI.kerületi KMSE (16:00) vár a mieinkre.

This Post Has Been Viewed 126 Times

Vélemény, hozzászólás?